TAPAHTUMAT

Demonin tapahtumat

Me Demonilaiset järjestämme vuoden mittaan lukuisia tapahtumia. Demoni ry järjestää kaikille avoimia tapahtumia ympäri vuoden. Meille on tärkeää, että kenenkään ei tarvitse kokea tapahtumissamme minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Otamme mielellämme palautetta vastaan, jotta voimme kehittää tapahtumia entistä paremmiksi.

Varsinkin isompien tapahtumien järjestämisessä on hallituksen lisäksi mukana Demonin toimikuntalaisia sekä tutoreita. Mikäli olet kiinnostunut auttamaan tapahtumien järjestämisessä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen puheenjohtajisto@demoniry.fi.

Vuosittaiset tapahtumat

Kulttuurikaste on Demonin versio haalarikastajaisista, jossa uudet opiskelijat toivotetaan tervetulleeksi opiskelemaan Metropolian kulttuurialoille. 

Drink or Treat on yhdessä MysteRyn kanssa järjestetty Halloween-tapahtuma, jossa nähdään vuosi vuodelta upeampia asuja.

Demonin Designjoulu on joulumyyjäistapahtuma, johon kuka tahansa voi tulla myymään omia tuotteitaan. Pöytien varaus onkin ollut suosittua opiskelijoiden keskuudessa.

Ystävänpäiväsitsit järjestetään perinteisesti ystävänpäivänä. Sitsikulttuuriin kuuluu hauskanpito ja perinteiset sitsilaulut, eikä ruoka yleensä ehdi pysyä lämpimänä.

RatikkAppr6 on Demonin oma appro-tapahtuma, jossa kierretään 6-ratikan varrella olevia baareja keräten leimoja omaan appropassiin. Täytettyä appropassia vastaan saa haalarimerkin!

Vuosittaisten tapahtumien lisäksi Demoni järjestää myös erilaisia yksittäisiä tapahtumia. Onko sinulla hyvä tapahtumaidea? Vinkkaa siitä meille! Tulevista tapahtumista saat parhaiten tiedon Demonin Facebookista ja Instagramista.

 

 

Lautapeli-illat

 

Demonin perinteiseksi muodostuneisiin lautapeli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, alasta ja korkeakoulusta riippumatta. Demoni järjestää tapahtumiin muutamia pelejä, pientä purtavaa ja juotavaa mutta tapahtumiin voi tuoda mukanaan myös omia pelejä. Lautapeli-iltoja pyritään järjestämään muutaman kerran lukukaudessa ja tapahtumista informoidaan Demonin sosiaalisen median tileillä. Lautapeli-illat ovat alkoholittomia.

 Opiskelijatapahtumista pysyt helpoiten kärryillä seuraamalla METKAa ja Demonia Facebookissa.

Alla olevasta listasta pääset tutustumaan myös muihin tapahtumiin.

Vieritä ylös