OPISKELIJALLE

OPISKELIJAN OPAS

Opiskelijan opas tarjoaa sinulle opintoihin liittyviä ohjeita. Se toimii opintojesi käsikirjana koko korkeakoulumatkasi ajan.

Opiskelijan opas tulossa pian!

jäsenyys

A group of students with burgundy colored overalls at a pub crawl event

Demonin varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Metropolia Ammattikorkeakoulun kulttuurialan opiskelija, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa Demonin hallituksen hyväksymä. Varsinainen jäsenyys maksaa 4€ vuodessa ja kannatusjäsenyys 10€ vuodessa.

Jäsenyyden etuja muun muassa

  • myyntituotteistamme
  • kulttuurin viininpunaisista haalareistamme
  • tapahtumalipuistamme

SäHköinen Laulukirja

Demonin laulukirjan 3. painoksen sähköisen version voit löytää alla olevan linkin takaa.

Tässä kirjavassa kokoelmassa on erityisesti kulttuurialan opiskelijoille suunnattuja lauluja ja valtakunnallisia klassikoita. Osa on vanhoja, rakkaita tuttuja, ja mukana on tietysti uusia tulokkaita. Toivomme, että kouliintuneempikin laulukirjan käyttäjä löytää täältä itselleen uusia suosikkeja.

Anna kulttuurin äänen kuulua niin sitseillä, kuin myös muualla opiskelijaelämässä!

Jos kaipaat kuitenkin tästä ihanasta opuksesta sitä fyysistä tuotetta, voit tulla ostamaan sellaisen muun muassa Demonin toimistolta sen aukiolon puitteissa.

KULTTUURILEHTI KULTTI

Kultti on Demoni ry:n toteuttama aikakauslehtityyppinen, opiskelijavoimin rakennettu julkaisu. Lehti ilmestyy noin kerran vuodessa ja esittelee ajankohtaisia Metropolian kulttuuriopintoihin ja -opiskelijoihin liittyviä aiheita.

Lehti etsii aina innostuneita kirjoittajia, juttuideoita ja visuaalisia tekijöitä seuraavaan ilmestyvään lehteen! Vinkkaa aihe, ilmoita itsesi tai ilmianna taitava ystäväsi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: viestinta@demoniry.fi

Kiinnostaako mainostaa lehdessämme tai sponsoroida julkaisua? 

Ota yhteyttä toimitus@demoniry.fi

Lue lehden viimeisimmät julkaisut

Demoni

Metropolian kulttuurialan
opiskelijayhdistys

Kulttuurikampus, 2. kerros
Hämeentie 135 B, 00560 Helsinki
Aukioloaika: keskiviikkoisin klo 14–16

demoni@demoniry.fi

Y-tunnus: 2748627-4

Yhdistysnumero: 216.548